Haber

Ağrı’da Mahalle Ligi heyecanı yaşanacak

gençlik ve SporSpor Bakanlığı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği “Arkadaş Bul Takımını Kur Mahalle Ligi Projesi” için başvurular Ağrı’da da başladı.

Ülke genelinde 14-17 yaş arası gençler için düzenlenen mahalle ligi projesi SporEtkinlik, Ağrı İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yürütülecek.

Badminton, basketbol ve voleybol branşlarından oluşan “Mahalle Ligi” spor etkinliği 27 Şubat – 12 Mart 2023 tarihleri ​​arasında Ağrı’da oynanacak.

Mahalle Ligi etkinliklerine katılmak isteyenler 23 Ocak – 10 Şubat 2023 tarihleri ​​arasında Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri biriminden bilgi alabilecekler.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, proje hakkında açıklamalarda bulunarak, “Mahallelerinde yaşayan 14-17 yaş arası kadın ve erkek bireylerin spor faaliyetlerine teşvik edilmesi, gençlerin spora aktif katılımının teşvik edilmesi, gençlerin tespit edilmesi” dedi. sporda potansiyeli yüksek, gençler arasında kaynaşma, Grup içi ve grup içi aidiyet, güven, empati ve sosyalleşme süreçlerinin geliştirilmesi ve kaybolmaya yüz tutmuş mahalle kültürünün yeniden yaşatılması amaçlanmaktadır. Turnuvalarda mücadele edecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum.” – AĞRI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu